Skip to main content

Platbodem huren Friesland

Huur onze lemsteraak

Wil jij graag meer informatie of deze lemsteraak geschikt is voor u? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Woelwater foto's

Charter aanvraag

  Lemsteraak huren met Lemsteraak Experience

  Bent u op zoek naar een unieke manier om de Nederlandse wateren te verkennen? Overweeg dan om een platbodem te huren! Een platbodem is een klassieke zeilboot met een platte bodem en weinig diepgang, wat betekent dat u op plekken kunt varen waar andere boten niet kunnen komen.

  Bij het huren van een platbodem heeft u de keuze uit verschillende typen en maten, van kleine zeilsloepen tot grote tjalken. Of u nu op zoek bent naar een romantische zeiltocht met uw partner, of een groep vrienden wilt meenemen voor een avontuurlijke vakantie op het water, er is altijd wel een platbodem die aan uw wensen voldoet.

  Varen met een platbodem

  Naast het genieten van het prachtige Nederlandse landschap vanaf het water, biedt een platbodem huren nog meer voordelen. U bent namelijk zelf de kapitein en bepaalt zelf uw vaarroute en tempo. Bovendien kunt u onderweg aanleggen bij gezellige dorpjes, historische steden en idyllische haventjes.

  Heb ik ervaring nodig?

  Bij het huren van een platbodem is enige zeilervaring vereist. Daarnaast bieden we instructies en tips voor het zeilen en navigeren met een platbodem. Bovendien zijn deze boten relatief gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor u zich volledig kunt focussen op het ontspannen en genieten van uw vakantie op het water.

  Een platbodem huren?

  Wilt u een platbodem huren voor uw volgende vakantie op het water? Zoek dan naar verhuurbedrijven in uw omgeving en vergelijk de opties en prijzen. Houd er rekening mee dat het huren van een platbodem in het hoogseizoen populair is, dus boek uw vakantie ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Kies uw ideale platbodem en geniet van een onvergetelijke vakantie op het Nederlandse water!